Choral Voices geeft een uniek concert!

Laatste nieuws


Persbericht

Unieke kennismaking met de Engelse koortraditie Op zaterdag 6 februari 2016 geeft het Groningse koor Choral Voices o.l.v. Daniël Rouwkema een uniek concert in de Der Aa-Kerk. In het concert zijn voor één keer de vaste onderdelen van een traditionele Choral Evensong te horen in een concertante uitvoering. Daarnaast klinkt een keuze uit vijf eeuwen […]


Kaarten bestellen

Vanaf heden kunnen kaarten besteld worden voor het concert op zaterdag 6 februari. Dit kan online via: http://www.blgroningen.nl/agenda/concert-choral-voices


Crowdfunding

We hebben een mooie toekenning van de kunstraad gehad voor subsidie. Heel fijn, het totale project is niet goedkoop. We zijn er nog niet, maar het begin is er. Wilt u ons ook financieel ondersteunen? Dit kan eenvoudig: klik op de knop ‘Doneren’ hierboven.


We gaan flyeren

We hebben de laatste maand niet stilgezeten. Persberichten zijn geschreven, er komt een artikel in Vocaal en de flyers zijn gedrukt en vandaag afgeleverd. Hiermee hopen we de liefhebbers te bereiken die aan de workshop willen meedoen. Maar nu al komen de inschrijvingen binnen, erg leuk!


Zondag 20 september zingt Choral Voices

Op zondag 20 september zingt Choral Voices in Groningen. Prachtige muziek, als u even tijd hebt kom dan om 17.00 uur naar de Nieuwe Kerk en beleef een moment van bezinning om het weekend af te sluiten. Zie Facebook!